MP3 300 HPE
Vasarai un pilsētai jaukākais transports
(VESPA 946) RED Ziņas

Piaggio grupa apvienojas spēkiem ar (RED) cīņā pret AIDS

Sadarbība starp Piaggio grupu un (RED) ir radījusi (VESPA 946)RED modeli – klasiskā motorollera viscaur sarkanu versiju, kura daļa no ienākumiem tiks novirzīta cīņai pret AIDS, tuberkulozi un malāriju. (VESPA 946)RED simbolizē iespēju cīnīties pret vienām no nopietnākajām slimībām, ko ir pieredzējusi cilvēce.

No katra pārdotā (VESPA 946)RED modeļa, 150$ tiks ziedoti Globālajam Fondam un cīņai pret AIDS. Šis vērtīgais un būtiskais ziedojums sniegs iespēju (RED) organizācijai nodrošināt vairāk kā 500 dienu vērtu, dzīvi glābjošu, medicīnisko ārstēšanu HIV, un, palīdzēs mātēm, kuras jau ir inficētas ar HIV, to nenodot tālāk viņu vēl nedzimušajiem bērniem.

Jaunā (VESPA 946)RED ir 2018. gada versija ierastajam Vespa 946 – ekskluzīvs modelis, kas atzīmē gadu, kurā Vespa – Itālijas elegances simbols – dzima: 1946. (VESPA 946)RED reprezentē jaunu nodaļu neticamā stāstā par skaistumu, entuziasmu, centīgumu un jutīgumu.

Sekojot Vespa tradīcijām, korpuss ir veidots no tērauda – uz (VESPA 946)RED tas ir izrotāts ar dažādiem alumīnija komponentiem, kā, piemēram, dubļu sargs un sānu paneļi, kas pasargā motoru, transmisiju un pārējās motorollera mehāniskās detaļas.

(VESPA 946)RED ir aprīkota ar inovatīvu ASR saķeres kontroli – advancēta elektroniskā sistēma, kas nepieļauj aizmugurējā riteņa buksēšanu. Šī tehnoloģiskā izsmalcinātība, ekskluzīva Piaggio grupai, novērš saķeres zudumu un nodrošina augstāku saķeri jebkurā laikā.

“Pukstošā sirds” (VESPA 946)RED modelim ir 125cc viencilindra četrtaktu dzinējs ar trīs vārstiem, kas tiek dzesēts ar gaisu un kuram ir elektroniskā iešprices sistēma. Šim ultra-modernajam motoram ir minimāls degvielas patēriņš, rada pavisam nelielu skaņu un lepojas ar ārkārtīgi zemu emisijas līmeni.