MP3 300 HPE
Vasarai un pilsētai jaukākais transports
Piaggio inovācija! Elektro velosipēds - Wi-bike. Ziņas

Piaggio Wi-Bike
Jau aptuveni 70 gadus Piaggio grupa ir pasaules līderis radot arvien jaunus produktus. Uzņēmuma misija ir meklēt jaunus risinājumus, kas apvieno vienkāršību, brīvību un dzīves kvalitāti saskaņā ar dabu.
Vadoties no šī, ir radīts pilnībā jauns produkts – Piaggio Wi-Bike. Tas atbilst vismodernākajām vajadzībām un mobilitātes tendencēm. Pateicoties PMP (Piaggio Multimediu platforma) tehnoloģijai, Wi-Bike ir ultra moderns velosipēds, kas garantē pastāvīgu datu apmaiņu ar pasauli, sniedzot jums iespēju darboties jebkurā vietā.
Piaggio Wi-Bike sirds ir elektriskā piedziņa, ko radījusi Piaggio grupa. Tas ir ultra moderns un kompakts dzinējs, kas iebūvēts perfekta dizaina rāmī.
Elektromotors ir palīgs pedāļiem (paslēpts pedāļu monoblokā) ar atļauto jaudu 250W un 25 km/h ātrumu, kurš ierobežots no EU puses – tas nozīmē, ka nav nepieciešams reģistrēt un nav obligāti jāizmantot moto ķivere, kā arī var pārvietoties pa veloceliņiem vai citās ierobežotās satiksmes zonās. Jaudu, kas palīdz var regulēt uz stūres. Moderni algoritmi, ko izstrādājis Piaggio garantē inovatīvu elektroriteņa kontroli.
Jaunākās paaudzes displejs ir bezkontaktu. USB savienojums kalpo divejādām funkcijām – kā viedtālruņa lādētājs un programmatūras atjauninājums. Velo diagnostika arī veicama pašam braucējam ar viedtālruņa palīdzību.


Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, Piaggio Wi-Bike drošības sistēma ir augstā līmenī. Paneļa kontroles mehānismi, baterija un elektro motors ir savienots ar unikālu kodu, kas tiek iedots klientam pie Wi-Bike pirkšanas. Šīs trīs ierīces darbojas tikai tad, kad saslēgtas savā starpā ar unikālo kodu. Viena bez otras tā nedarbojas un elektro velosipēds nav lietojams. Baterijā ir iebūvēts GPS/GSM modulis, kas darbojas kā satelīta pretaizdzīšanas ierīce un datu pārraidīšanas elements no baterijas. Ja sistēma konstatē mēģinājumu aizdzīt transportlīdzekli, izmantojot speciālu aplikāciju viedtālrunī, tiek nosūtīts brīdinājuma signāls un iespējams noteikt tā atrašānās vietu. Ar šīs aplikācijas palīdzību tiek uzrādīts uzlādes statuss un iespējams saņemt citus paziņojumus par ierīci.
400 Wh litija jonu baterija novietota zem sēdekļa un ar pilnu uzlādi spēj nodrošināt vidēji 60-120 km braucienu, atkarībā no braukšans režīma un braukšanas apstākļiem. Uzlāde veicama aptuveni 3h. Baterija garantē augstāko drošību un ir pilnībā ūdensdroša.
Specīgā bremžu sistēma palielina drošību. Tā sastāv no hidrauliskajiem bremžu diskiem – priekšā 180 mm, aizmugurē 160 mm.

Pateicoties PMP (Piaggio Multimediju platformai) tehnoloģijai, Wi-Bike ar Bluetooth palīdzību ir savienojams ar jūsu viedtālruni. Šim nolūkam izstrādāta speciāla aplikācija, ar kuras palīdzību var veikt dažādus Wi-Bike uzstādījumus. Iespējams uzstādīt dažādus braukšanas režīmus:
STANDARD – motors attīsta jaudu proporcionāli pedāļu pielietotajai jaudai;
CITY – palielina jaudu pie katras braukšanas uzsākšanas;
HILL – motors pielāgojas ceļa virsmai, leņķim, attīstot lielāku jaudu kalnup un mazāku lejup braucot.
Katru šo braukšanas režīmu var attiecīgi pielāgot 10 līmeņos. PMP sistēmu var kontrolēt ar viedtālruni. Tai var uzstādīt dažādas ar fitnesu saistītas funkcijas – uzrāda nobrauktos attālumu, sirdsdarbību, notērētās kalorijas u.c. Kā arī trenniņa beigās, vari padalīties ar savu veikumu ar draugiem vai sociālajos tīklos.

Piaggio Wi-Bike pieejams 4 dažādās kompletācijās: Comfort, Comfort Plus, Active un Active plus.

Cena sākot no 2690 EUR