MP3 300 HPE
Vasarai un pilsētai jaukākais transports
Ir sastrēgumi? Ir risinājumi! Ziņas
Ir sastrēgumi? Ir risinājumi!

Rīgā tuvākajā laikā sastrēgumi nemazināsies. To dzirdam gan no valdības vīriem, gan no ikdienas braucējiem. Vieni kaļ plānus un projektē apvedceļus, otri meklē izdevīgākus maršrutus un ceļā pavada arvien vairāk tik dārgā laika. Mēs piedāvājam risinājumu – motorolleri !

Priekš tiem, kas alkst pēc kaut kā ļoti revolucionāra, iesakām Piaggio MP3! Piaggio MP3 ir pilnībā inovatīvs 3-riteņu motorollers. Tas nodrošina drošību, saķeri ar ceļu un stabilitāti, kādu nevar piedāvāt neviens cits braucamrīks uz diviem riteņiem.

Pilsētas sastrēgumos Piaggio MP3 motorolleram nav neviena līdzīga. Tas ir projektēts tā, lai bezrūpīgā mierā slīdētu pa bruģakmeni, salāpītu asfaltu vai tramvaja sliedēm, saglabājot stabilitāti un drošību. Pateicoties kompaktajam izmēram un manevrēt spējai, Piaggio MP3 pilsētas sastrēgumos jūtas kā mājās. To ir ērti atstāt stāvvietā: elektro-hidrauliskā amortizatoru saslēgšanas sistēma nozīmē to, ka motorolleri nav nepieciešams novietot uz pekas. 420 mm platums garantē iekļaušanos standarta 2-riteņu motorolleru kategorijā. 3-disku bremžu sistēma un unikālā priekšējo riteņu saķere ar ceļu samazina bremzēšanās ceļu par 20% salīdzinot ar citiem labākajiem motorolleriem. Drošība pagriezienos un sagāzuma slīpuma leņķis līdz pat 40%. Turklāt abi priekšējie riteņi strādā neatkarīgi viens no otra.

Piaggio MP3 ir pieejams divās versijās : 125 cm3 un 250 cm3. Abi motori ir 4-taktu, 4-vārstu, šķidruma dzeses ar Euro3 izplūdes standartiem.

125 cm3 motors piedāvā 15 Zs jaudu un attīsta 103 km/h, bet 250 cm3 motors, ekipēts ar elektronisko iesmidzināšanas sistēmu, nodrošina 22.5 Zs jaudu un spēj sasniegt 125 km/h.

Piaggio MP3 piedāvā unikālu un nepieredzētu braukšanas baudījumu. Šis novatoriskais satiksmes līdzeklis aizsāk jaunu personālā transporta revolūciju pasaulē. Iesakām arī Jums revolucionizēt savus ikdienas braukšanas paradumus un izvēlēties visefektīgāko sastrēgumu risināšanas līdzekli – motorolleri !